Info

Wat is Visjuweel


Iedereen weet: een feest staat of valt met de gasten. Locatie, muziek en catering zijn ook essentieel natuurlijk, maar met een uitgelaten, feestelijk uitgedoste menigte verandert élk feest in een legendarische happening. Daarom is er: Visjuweel, de verkleedwinkel op locatie.


Hoe werkt Visjuweel


Visjuweel komt naar uw feest met een groot (of wat kleiner, net wat u wilt) assortiment outfits, kostuums, accessoires, hoeden en pruiken, passpiegels en eventueel decoratie. Aangemoedigd door ons team onderneemt er atijd wel iemand een schuchtere poging met een indianentooi. Nog iemand trekt een gekke jurk aan. En ineens ontdekken stoere mannen het kind in zichzelf, komen muurbloempjes helemaal los, kortom: er ontstaat een metamorfose in alle opzichten.


Totaalpakket


U kunt de verkleedwinkel van Visjuweel naar uw feest laten komen, maar u kunt Visjuweel ook inschakelen om uw verkleedfeest helemaal te verzorgen. Wij werken vaak samen met professionele visagisten, showmasters, cateraars, producers, decorbouwers, kunstenaars, musici, vj’s en dj’s. Meer weten? Ga naar projecten.


Mens, durf te spelen


Met Visjuweel is iedereen even vrij van de dagelijkse werkelijkheid, de geijkte patronen. Even ongeremd schaterlachen met elkaar. En daar worden wij van Visjuweel ook weer gelukkig van. Visjuweel maakt van elk feest een unieke gebeurtenis. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!


Visjuweel op maat, ook thema’s en kostuumverhuur


Van glitter & glamour tot carnaval, van religieus tot hilarisch – voor elk themafeest heeft Visjuweel een grote collectie met geschikte outfits, zo’n 3.000 in totaal. Ook losse verhuur is mogelijk (alleen op afspraak), bijvoorbeeld voor groepen die samen naar een themafeest gaan, artiesten in theatervoorstellingen, travestietenacts, commercials of tv-optredens. Nog specialere wensen? In ons atelier kunnen we elk gewenst kostuum op maat maken.