Projecten

Visjuweel voor particuliere feesten


Op een verjaardagsfeest, bruiloft of jubileumfeest is Visjuweel een cadeau voor uw gasten. Geleidelijk dost iedereen zich steeds uitbundiger uit. En voor u het weet, verandert uw avond in dat éne feest, waar mensen het nog jaren over hebben.


Visjuweel voor bedrijfsfeesten


Ook bedrijfsfeesten en teambuildingactiviteiten met Visjuweel pakken hilarisch uit. Collega’s die elkaar in de hoedanigheid van, laten we zeggen, piraat (m/v) en bosnimf hebben herontdekt, vinden vaak ook ná het bedrijfsuitje nieuwe manieren om samen te werken. Een paar organisaties die zich in verkleedkleding van Visjuweel hebben gestoken:
* IDTV
* Lost Boys
* Xerox
* Buutvrij
* Southern Comfort
* Vereniging arts-assistenten anesthesiologie AMC
* Enotria Travel
* Starbucks Coffee
* VPRO, Villa Achterwerk de Popgroep
* Affordable Artfair
* Stichting Zwerfkunst
* Museum of the Bohemian
* Gemeente Amsterdam, afdeling Zorg en Welzijn


Visjuweel op festivals


Visjuweel is ook vaak aanwezig geweest op houseparty’s en grote festivals als Lowlands en Mystery Land. In de Magneetbar verzorgde Visjuweel de kleding voor het publiek dat optrad op het open podium. Visjuweel was te vinden op:
* Lowlands Festival / Magneetbar
* Sziget Express / Canvas
* Mystery Land / 100% Isis
* Olympique, de Nachtspelen
* KlankKleur festival
* Theathergroep Leve de Veldnaam
* Full Color
* Spontaan Festival
* Hemeltjelief


Visjuweel feestpartners


U kunt Visjuweel ook inschakelen om het hele feest voor u te verzorgen. Wij werken onder andere met professionele visagisten, showmasters, cateraars, producers, decorbouwers, kunstenaars, musici, vj’s en dj’s. Vraag naar de mogelijkheden!